Ben jij een echte Marie-Claire, Floris-Jan of juist Sjonnie, Anita of Kees? Op donderdag 12 maart mag jij je ware identiteit laten zien!

Dan is namelijk de Hockey vs. Tokkie borrel. Vanaf 17.00 uur ben je welkom om jouw mooiste outfit te laten zien? Dus haal je Lacoste of Ralph Lauren uit de kast of pak je panterprintjes en gouden kettingen erbij!

De borrel vindt plaats in de Sportsbar van De Haagse Hogeschool. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf aanmelden via het Facebook evenement. Zet jezelf op ‘Gaan’ zodat iedereen weet dat jij komt. De toegang is gratis, je mag komen hoe je wil, maar degene die het thema het leukst heeft verwerkt in zijn of haar outfit, wint een gratis drankje!

Kijk snel in je kast voor een te gekke outfit en meld jezelf aan!

https://www.facebook.com/events/286104822362616/