Ook dit jaar kan je je als student weer opgeven om te helpen tijdens de leukste week van het jaar. Maak onze nieuwe mede-studenten enthousiast voor de opleiding door mee te werken aan hun eerste introductie tot Facility Management in de week van 24 t/m 28 augustus.

De eerste twee dagen zullen op de Haagse Hogeschool en in Den Haag plaatsvinden en de drie opeenvolgende dagen op een externe locatie.

Je kunt je opgeven als algemeen medewerker, hulpmentor of studentmentor!
Hieronder volgt een kleine uitleg per functie, je kunt de volledige vacatures hieronder lezen.

  • Algemeen medewerker: Op de achtergrond ben je bezig met de op- en afbouw van de verschillende activiteiten, ondersteun je de chef bij het voorbereiden van de maaltijden en tijdens de feestavonden draai je de bardiensten. Je bent zelfstandig, denkt in oplossingen en je voelt je verantwoordelijk om een topweek neer te zetten!
  • Hulpmentor: Als hulpmentor ondersteun je de studentmentoren gedurende de hele introductieweek. Je zorgt voor een goede sfeer in de klas, je helpt met organiseren van de week en de verschillende spellen en activiteiten en je begeleid de studenten. Als je een enthousiaste en motiverende houding hebt, je creatief kan opstellen tijdens de introductieweek en je denkt in oplossingen is dit je kans!
  • Studentmentor: Als studentmentor ben je niet alleen tijdens de introductieweek, maar ook het halfjaar daarna verantwoordelijk voor een goede sfeer binnen de klas en ondersteun je de SLB’er tijdens de PO lessen. Tijdens de introductieweek zelf hou je de introcommissie op de hoogte en loop je de nachtrondes.

Klik op de links hieronder, hier bevinden zich de 3 vacatures voor;

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies en/of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar introductie@svfacilitas.com.