Om Facilitas op-en-top te promoten, organiseren we een echte stickerwedstrijd. Je hebt ze vast al voorbij zien komen: prachtige ronde blauwe stickers met ons logo erop. Het is nu aan jou om deze overal, waar je maar wilt (hou je wel een béétje aan de regels) op te plakken! Niet binnen de Haagse Hogeschool!

Degene die een sticker heeft geplakt op de meest vette, bijzondere, of origineelste plek wint een mooie prijs! Hoe zorg je er nou voor dat we weten dat jij het was? Als je je sticker geplakt hebt, stuur je ze naar ons op. Dit doe je door ons te taggen op Instagram, Facebook, of een mailtje (info@svfacilitas.com) of appje (+31657870913) te sturen met bewijs.

De stickers haal je op bij het bestuur (tip: Thomas zit vaak naast Natalia!) en je hebt tot 13 mei de tijd om je foto met locatie en wie jij bent op te sturen. De winnaar wordt tijdens de borrel op 14 mei bekend gemaakt.

Plakken maarrrrr!