JIJ: NU EN IN DE TOEKOMST.

Een netwerkevenement dat wordt georganiseerd door sv Facilitas en haar partners.

Waar moet een young FM professional op dit moment aan voldoen? Hoe ziet dit er in de toekomst uit? Dit zijn vragen waar we ons in de middag van 11 februari 2020 mee bezig gaan houden. Door verschillende workshops en FM talks die worden verzorgd door onze partners wordt er een antwoord gegeven op bovenstaande vragen.

We starten het netwerkevenement om 12:00 met een gratis lunch en rond 16:45 sluiten we het af met een gezellige borrel. Het evenement vindt plaats in The Student Hotel in Den Haag. Dit is slechts op 2 minuten loopafstand vanaf het station Den Haag Holland Spoor!

Dit netwerkevenement is natuurlijk een ideale kans om je netwerk en je kennis te verbreden!
Leuke partners, gratis lunch, leerzame workshops en om de hoek! Wat houdt je tegen?
Zet jezelf bij het Facebook evenement op gaan, dan zien we je 11 februari in The Student Hotel.

Ps. We bieden jullie tijdens het evenement 5 WVO uren, gratis lunch en een aantal gratis drankjes.