Facilitas krijgt een nieuwe penningmeester! Meet Max van der Kooi.

Gegroet! Mijn naam is Max van der Kooi en sinds 2017 een student van Facility Management. Ik ben van Groningen naar Den Haag verhuisd speciaal voor deze opleiding. Vanaf mijn eerste jaar ben ik al betrokken bij Facilitas. Momenteel ben ik derdejaars.

In mijn eerste jaar zat ik in de studiecommissie van Facilitas. Dit had ik met veel plezier gedaan en daardoor had ik mij aangemeld om in het bestuur te gaan. Vorig jaar had ik dus de functie van secretaris in het bestuur. Ik hield mij bezig met het onderhouden van de agenda’s en notulen, en de drive te onderhouden. Tijdens mijn jaar als secretaris heb ik veel geleerd en ben ik erg gegroeid als persoon.
Doordat ik veel plezier en geleerd heb tijdens mijn eerste bestuurjaar, ben ik dit jaar weer een bestuurslid! Voor mijn tweede bestuur jaar, heb ik (hopelijk) de functie van penningmeester. Dit betekent natuurlijk dat ik het geld van de vereniging onder mijn hoede mag nemen. Dit is een mooie uitdaging en waar ik zeker veel van ga leren, en ik heb er zin in! Ik ga proberen de vereniging meer bekend te maken onder de studenten van Facility Management en hier hoort natuurlijk merchandise bij!
Mij zul je zeker zien op de feestjes van Facilitas en hopelijk jullie ook! Tot dan!