Heeeeeyyyyyy! Voor de mensen die mij niet kennen ga ik me nog even voorstellen. Ik ben Dana van der Linden. Op dit moment ben ik 20 jaar en woon sinds juni op kamers in het oh zo mooie Den Haag. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn tweede jaar van de opleiding.

Ik ben vorig jaar tijdens de introductieweek lid geworden van de studievereniging Facilitas. Dat is dus nog maar een jaar geleden, maar voor mijn gevoel zit ik al jaren bij de vereniging. Dit komt omdat het altijd super gezellig is als er weer een feestje is. Wat ook leuk is aan deze vereniging is dat je heel veel mensen leert kennen en wanneer je door de gangen van FM loopt je altijd wel iemand tegenkomt die je kent.
Daarnaast ben ik het afgelopen jaar ook actief lid geworden van de vereniging. Dit hield voor mij in dat ik in de evenementencommissie ging. Zo zaten we met 6 man in de commissie en hebben we elke maand iets georganiseerd. Het verschilde per maand maar we hebben van alles gedaan, denk aan borrels, competities en feestjes.
Aan dit leuke jaar kwam natuurlijk een einde, dus moest ik nadenken over mijn vervolgstappen binnen de vereniging. Daarom lijkt het mij een mooi vervolg om dit jaar het bestuur in te gaan. En dat is gelukt, dus zal ik (als ik officieel ingestemd wordt) de taak van secretaris gaan vervullen. Ik heb hier heel veel zin in! Ik hoop de vereniging naar een hoger level te kunnen tillen, door de leden nog enthousiaster te maken zodat de opkomst naar alle evenementen nog meer wordt. Ook hoop ik dat we meer met merchandise kunnen gaan doen waardoor we nog meer naamsbekendheid krijgen!
Ik heb onwijs veel zin in aankomend jaar. Ik hoop jullie dan ook heel vaak te gaan zien aankomend jaar bij alle leuke dingen die gaan komen!