Het is tijd voor een nieuw bestuur!

Vorig jaar hebben wij onwijs genoten van een fantastisch bestuur met Mark van der Bel als voorzitter, maar vanaf de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering is het tijd voor een nieuwe groep om onze studievereniging nóg beter, leuker en leerzamer te maken dan deze al is.
In de komende weken zul je via Facebook op de hoogte worden gehouden van de potentiële nieuwe bestuursleden. Want tenzij er tegen hen in wordt gestemd tijdens de ALV, zullen zij schooljaar 2019/2020 gaan rocken!
Wij willen aan jullie voorstellen: Jill Kernekamp
Hallo allemaaaaal! Voor degene die mij nog niet kennen ga ik me nog even voorstellen. Mijn naam is Jill Kernekamp. Ik ben 20 jaar jong en sinds kort woonachtig in het prachtige oh oh Den Haag. Momenteel ben ik vierdejaarsstudent van de opleiding.
Ik ben al enkele jaren betrokken bij studievereniging Facilitas. Als eerste heb ik een jaar mogen functioneren in de studiecommissie. Dit was goed bevallen, vandaar dat ik het afgelopen schooljaar in het bestuur als commissaris extern heb gezeten. Ik mocht mij bezig houden met het onderhouden van het contact en de contracten van de partners. Super leerzaam en spannend, ondanks dat ik er helaas niet het hele jaar bij kon zijn. Als bestuur hebben we de vereniging verbeterd/geprofessionaliseerd en daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke gezellig geweest.
Bovenstaande heeft ervoor gezorgd dat ik nog een jaar in het bestuur van de vereniging wilde, het was voor mij nog niet klaar. Dit jaar mag ik (hopelijk) nog een keertje plaatsnemen in het bestuur, als voorzitster. Een nieuwe uitdaging, waar ik ontzettend veel zin in heb. Komend jaar wil ik de zichtbaarheid/bekendheid van de vereniging verbeteren, door middel van meer merchandise. Op de lange termijn is het doel hiervan om het ledenaantal van de vereniging te laten stijgen.
Ik heb enorm veel zin in komend jaar. Ik hoop jullie natuurlijk allemaal op zoveel mogelijk activiteiten van onze mooie vereniging te zien. Tot dan!