Op negen mei 2019 heeft Studievereniging Facilitas het glas geheven, tijdens de officiële opening ter ere van het vijf jarig bestaan.

De oprichting van Facilitas begon met een aantal enthousiaste studenten en docenten die het doel hadden om een studiereis te organiseren. Een KvK nummer werd aangevraagd, de studievereniging werd opgericht en even daarna was de studiereis een feit. Na één jaar actief werven was Facilitas al gegroeid naar meer dan 150 leden.

Vijf jaar later is de samenwerking met de opleiding nog groter geworden en organiseren studenten de introductieweek, communicatietraining, de studiereis en geven studenten aan andere studenten bijlessen. Dit allemaal naast de maandelijkse activiteiten. Tegenwoordig is Facilitas volledig verweven met de opleiding FM en is de samenwerking niet meer weg te denken.

De vereniging is erop gericht om alle studenten uit verschillende studiejaren dichter bij elkaar te brengen. Tevens de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen binnen de vereniging. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij onder andere onze partners. Al vijf jaar kan Facilitas mede dankzij de partners de leden steeds meer bieden op zowel sociaal als educatief gebied.

De verbondenheid met medestudenten is niet alleen belangrijk om een succes te maken van je studie, maar geeft ook de kans anderen te ontmoeten, het werkveld te ontdekken en samen tot mooie inzichten en ideeën wat de toekomst van facility management zal bepalen.

Lees dit bericht ook op Facto! https://facto.nl/studievereniging-facilitas-haagse-hogeschool-viert-vijfjarig-bestaan/