De Nacht van de Vrijwilliger

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de De Nacht van de Vrijwilliger!

NLCares verzorgt op 4 april dit bijzondere evenementen voor ouderen. Op deze avond vinden er op zes verschillende locaties in de stad feestelijke vrijwilligers activiteiten plaats. Waaronder:

–          Een spelletjesavond voor mensen met een lichtverstandelijke beperking

–          Een gourmet avond voor ouderen

–          Een baklava workshop bij het Vadercentrum Adam

–          Een High Tea voor dak- en thuislozen

–          Hollandse Avond met ouderen

Jullie zijn nodig om te helpen bij deze activiteiten. Wat precies de werkzaamheden zijn verschilt per categorie en varieert van hapjes voorbereiden tot bewoners ophalen bij woonzorgcentra.

Het zal een ontzettend leerzame avond zijn waar je kennis maakt met flexibel vrijwilligerswerk en met de mooie maatschappelijke instellingen en de doelgroepen waar NLCares zich voor inzet, daarnaast is het een mooie ontmoeting tussen verschillende culturen.

Na afloop om 20:30 zal er een borrel zijn bij Bleyenberg waar je gratis een drankje kan nuttigen!

Meer informatie kun je hier vinden: https://www.facebook.com/events/835545723449910/
Direct aanmelden kan ook via: https://www.nlcares.nl/flexibel-vrijwilligen/nacht-van-de-vrijwilliger-2019-handwerk-workshops-met-migranten/shift-49302?date=04-04-2019&locations%5B%5D=3&activity_type%5B%5D=1&activity_type%5B%5D=5&activity_type%5B%5D=2&activity_type%5B%5D=6&activity_type%5B%5D=4&activity_type%5B%5D=3

Ontzettend lief en fijn als wij vanuit Facilitas onze gezichten kunnen laten zien bij zo’n belangrijke avond! Inschrijven wordt gewaardeerd.