Bijbaantje gezocht? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Typisch SWKGroep Services
Bij SWKGroep Services werk je dienstverlenend. We werken voor diverse kinderopvang-, buurtwerk- en zorgorganisaties. Zij zijn (bijna) allemaal onderdeel van de SWKGroep. Verbinden, Bevlogen en Verrassen. Kernwaarden die typerend zijn voor onze cultuur.

Voor het versterken van ons jonge team van professionals zijn wij binnen de afdeling Vastgoed & Facility Management per direct op zoek naar een Werkstudent servicedesk 8 uur per week, dagen in overleg

Jouw verantwoordelijkheid
Je behandelt binnengekomen verzoeken, meldingen en storingen aan gebouwen en terreinen. Dit gebeurt zowel via het systeem TOPdesk, mondeling als telefonisch. De verzoeken zijn afkomstig van onze werkmaatschappijen. De meldingen omvatten onder andere:

 • Het nagaan of de melding betrekking heeft op een contractueel overeengekomen service of product.
 • Het uitzetten van opdrachten aan vaste onderhoudsdiensten en leveranciers.
 • Het onderhouden van het contact met de melder over de voortgang en afhandeling van de melding.
 • Het controleren en accorderen van facturen.
 • Je monitort de meldingen zodat deze binnen de afgesproken termijnen gereed gemeld kunnen worden. Hierbij werk je nauw samen met de medewerker servicedesk.

Handig om te weten
Ons kantoor aan de Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens vakanties is er de mogelijkheid om extra uren te werken.

Ons aanbod
Wij laten zien dat je door het verbinden van mensen ook de wereld mooier kleurt. Jij ziet dat je eigen inbreng toegevoegde waarde biedt voor degenen die dit goed kunnen gebruiken. Ook krijg je van ons:

 • Een salaris in schaal 4 volgens cao Sociaal Werk van € 1.885,- tot € 2.592,- bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Een veelzijdige uitdaging voor de duur van één jaar, ideaal om ook werkervaring op te doen naast je studie.
 • Je wordt onderdeel van een jong dynamisch team van opgeleide professionals

Wie ben jij?
Jij duikt voor de volle 100% in vraagstukken, waarbij alleen het beste resultaat goed genoeg is voor jou. Je bent leergierig, ondernemend en je pakt de verantwoordelijkheid. En misschien wel het allerbelangrijkste: jij bent op zoek naar een kleurrijke toevoeging van je studie. Daarnaast voldoe je aan de onderstaande omschrijving.

 • Je volgt op dit moment de hbo opleiding Facility Management en je hebt minimaal je propedeuse behaald.
 • Samenwerken, overzicht behouden en flexibiliteit komen als sterke punten naar voren in je werk en/of studie.
 • Je bent sterk in het maken en onderhouden van contacten.

Wil je eerst een paar vragen stellen? Neem dan contact op met Johan Middendorp, hoofd Vastgoed & Facility Management a.i., bereikbaar op maandag tot en met donderdag via 06-12000367.

Ga jij de uitdaging aan? Reageer dan direct via recruitment@swkgroep.nl onder vermelding van vacaturenummer 03-19-STUD-SWK en overtuig ons waarom wij jou voor een gesprek moeten uitnodigen!