Beste studenten,
Van 26 t/m 30 augustus 2019 wordt er weer een introductieweek georganiseerd voor de nieuwe studenten voor onze opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool.
Het organiseren van de introductieweek is onderdeel van de studievereniging Facilitas. De studenten van de introcommissie, zijn het hele jaar bezig om deze introductieweek op de achtergrond tot een groot succes te maken. Zij kunnen dit uiteraard niet alleen en hebben JOUW hulp nodig!
Vind jij het leuk om de nieuwe studenten van de opleiding Facility Management een week lang te begeleiden, een te gekke week mee te maken en veel nieuwe studenten te leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Er zijn drie vacatures voor:
Studentmentor voor vierdejaarsstudent (nu derdejaarsstudent); http://www.svfacilitas.com/2019/02/01/vacature-studentmentor-introductieweek/
Hulpmentor voor derdejaarsstudent (nu tweedejaarsstudent); http://www.svfacilitas.com/2019/02/01/vacature-hulpmentor-2/
Algemeen medewerker voor tweedejaarsstudent (nu eerstejaarsstudent). http://www.svfacilitas.com/2019/02/01/vacature-algemeen-medewerker-introductieweek/
Ben je na het lezen van een van deze vacatures enthousiast geworden? Stuur je motivatiebrief en je CV naar introductie@svfacilitas.com en dan nodigen zij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op 16 en 17 april van 15:00 tot 20:00. Kun je op deze data niet? Zet dat dan ook even in het mailtje naar de introductiecommissie.
 
Aanmelden kan tot 1 maart!