Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad met de bijbehorende goede voornemens. Maar wisten jullie dat in de derde week van januari deze voornemens meestal al komen te vervallen? Laten we deze daarom samen vergeten, door een tocht te maken van kroeg naar kroeg in onze stad Den Haag!
Alle belangrijke informatie volgt hieronder:
Wat: Nieuwjaarskroegentocht
Datum: 
24 januari
Verzamelpunt en tijd: Om 19:30 verzamelen we voor de Fiddler (adres: Riviervismarkt 1). Het is belangrijk dat iedereen om 19:30 aanwezig is, zodat er teams gemaakt kunnen worden en de eerste opdracht gegeven kan worden. Mocht je door omstandigheden toch wat later zijn, mail dit dan naar event@svfacilitas.com. De evenementencommissie zal t.z.t. laten weten in welke kroeg je dan verwacht wordt.
De kroegentocht is om ongeveer 12 uur ’s nachts weer afgelopen. 
Tijdens de kroegentocht zal ook de bestemming van de studiereis bekend worden gemaakt, dus dit wil je toch niet missen?!
Hebben jullie er al zin in? Bestel dan snel hieronder een ticket!