Beste studenten,

Weet je nog niet precies wat je na je studie wilt gaan doen? Werken of doorstuderen? Of heb je altijd al getwijfeld of een Master iets voor jou is? Kom dan naar de Mastervoorlichting op donderdag 15 november!

Op donderdag 15 november organiseert Facilitas in samenwerking met FM Alumni een Mastervoorlichting met een aansluitende borrel. Deze mastervoorlichting is bedoeld om FM studenten te helpen bij de mastermogelijkheden aan universiteiten om een master te volgen.

Deze voorlichting is interessant voor niet alleen 4e jaars, maar ook voor 2e en 3e jaars. Er zijn namelijk mogelijkheden binnen sommige masterstudies om je premaster binnen je minor te volgen. Voordeel is dat het een halfjaar studietijd en studiegeld scheelt.

Op deze voorlichting zullen diverse sprekers aanwezig zijn, namelijk:

  • Assistent professor Wageningen University of Master FM (Herman Kok)
  • FM Alumni sprekers
  • Careercentrum van de Haagse Hogeschool

Hieronder staat alle benodigde informatie even kort op een rijtje.

Wat
Mastervoorlichting met aansluitende borrel
Waar
Speakerscorner Haagse Hogeschool
Wanneer
15 november
Tijdschema
16:00 – 17:00 voorlichting
17:00 – eind borrel

Mocht je nou zeer geïnteresseerd zijn in deze Mastervoorlichting, wacht dan niet en meld je snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar extern@svfacilitas.com, met je naam en klas. Deelname is GEHEEL GRATIS! 

Aanmelden is wel vereist in verband met de borrel inkopen.

Mochten er nog vragen zijn, kunnen deze ook gemaild worden naar extern@svfacilitas.com, en anders zien wij jullie graag op 15 november!

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.