Met trots willen wij jullie voorstellen aan één van de sponsors van de introductieweek FM 2018: NIC Inkoopprojecten. Nergens in Nederland is zoveel kennis & ervaring van inkoop en contractmanagement en de bijbehorende financiële en ICT processen op één plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten, onderdeel van Het NIC. Met passie voor het vak dragen zij bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen. Meer weten? Kijk op hun website: https://inkoopprojecten.hetnic.nl/home

Deze sponsor is aangedragen door Toon van Straaten, hij heeft afgestudeerd bij het NIC en is lid van de introductiecommissie 2017-2018.

Naast het NIC draagt ook Facilicom, naast haar ‘algemene’ sponsoring aan de vereniging, ook nog bij aan de introductieweek.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.