Zoals ieder jaar bieden we ook dit jaar weer, in samenwerking met StudyStore, 10% korting op jouw studieboeken!

We weten dat het vakantie is, maar raden je toch aan alvast je studieboeken te kopen. Je hebt namelijk t/m 16 september 2018 om jouw studieboeken voor het nieuwe blok bij ons met 10% korting te bestellen. Door de Nederlandse wet op boekenverkoop mogen wij namelijk slechts tijdens bepaalde korte perioden per jaar korting aanbieden. Bovendien is de 10% korting die je ontvangt de maximale wettelijk toegestane korting op Nederlandstalige boeken.

Klik hier om naar de boekenwinkel te gaan!


Vragen? Opmerkingen? Whatsapp ons!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.