Het naderende einde van het collegejaar betekent dat het tijd is voor de tussentijdse Algemene Leden Vergadering van studievereniging Facilitas. Omdat jij lid bent, ben je daar van harte voor uitgenodigd.

Wanneer en waar
De ALV vindt plaats op donderdag 21 juni 2018 in Slinger 1.58 op De Haagse Hogeschool. Om 16:30 uur is de inloop en de vergadering zal beginnen om 17:00 uur. Uiterlijk 19:00 uur stoppen we, maar waarschijnlijk zijn we eerder klaar. Daarna nodigen wij jullie uit voor een borrel in de Siezo.

Tip: zet jezelf op aanwezig bij ons Facebook event.

Inhoud ALV
Tijdens de vergadering staan er naast de korte terugblik op het collegejaar tot nu toe, stemmomenten op de agenda. We gaan stemmen over het budget voor het actieve leden uitje en voor het lustrumfeest, over de wijzigingen in de statuten en over de ereleden.

Documenten
Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we een aantal belangrijke bijlagen bij deze uitnodiging. Het is van groot belang dat jij je voorbereid, mocht je willen stemmen.

Klik op een van de bijlagen om deze te bekijken.

 

Agenda
Wijzigingen of punten voor op de agenda kunnen worden ingezonden tot 7 dagen voor aanvang van de ALV (dus tot 14 juni 12:00 uur). Mail dit naar secretaris@svfacilitas.com. Vervolgens zal 7 dagen voor aanvang van de ALV de definitieve agenda worden verstuurd en kunnen er geen wijzigingen meer plaatsvinden.

Vragen
Inhoudelijke vragen kunnen worden ingezonden per mail, tot 2 dagen voor aanvang voor de ALV (dus tot 19 juni 12:00 uur). Mail deze naar secretaris@svfacilitas.com.

Erelid aandragen
Een erelid voorstellen moet schriftelijk gedaan worden bij het bestuur en kan door elk lid van de vereniging. De aanvraag dient voorzien van een motivatie ingediend te worden. Het bestuur beoordeelt of de voorgestelde kandidaat voldoet. Indien het bestuur het voorstel afwijst zal dit aan de indiener schriftelijk met een motivatie worden meegedeeld. Indien het bestuur het voorstel goedkeurt, wordt tijdens de ALV gestemd. Aandragen kan via secretaris@svfacilitas.com.

Stempas
Kan je niet aanwezig zijn bij de ALV, maar wil jij wel je stem uitbrengen, dan kan dit door bijgevoegde stempas in te vullen. Via deze stempas machtig jij een lid dat wel naar de ALV gaat, om jouw stem uit te brengen. De stempas wordt ondertekend door jou, de gemachtigde en een bestuurslid. Je dient de ingevulde stempas uiterlijk 2 dagen voor de ALV (dus 19 juni 12:00 uur) in te leveren bij het bestuur, bij voorkeur door te mailen naar secretaris@svfacilitas.com. Ook jouw statutenstem moet voor deze dag ontvangen zijn wanneer jij via de stempas wil stemmen over de statuten. Hoe de stempas verder werkt, staat beschreven in de bijgevoegde documenten.

Facebook evenement

Altijd handig: zet jezelf even op aanwezig bij ons Facebook event!

Nogmaals wijzen wij je erop dat het belangrijk is dat jij voorbereid naar de ALV komt. We hopen je graag te verwelkomen donderdag 21 juni.

Namens het bestuur, tot dan!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.