Op donderdag 21 juli j.l. organiseert het bestuur van Studievereniging Facilitas haar tweede ALV van het huidige collegejaar.

Tijdens deze ALV zullen we uiteraard alvast terugblikken op het huidige collegejaar, hoe gek dat ook klinkt. Ook zullen een aantal stemmingen centraal staan, die tijdens de eerste ALV van dit collegejaar al werden geïntroduceerd. Daarnaast is er de gelegenheid om kort te reageren op de notulen van de vorige ALV, waar tevens het financiële gedeelte deels uit zal worden herhaald om op die manier een betere mening te vormen over de stemmingen.

De exacte agenda en geformuleerde stellingen zullen binnenkort worden gepubliceerd. Houd ook je mailbox in de gaten.
 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.