Inkopenvoor zoekt enthousiaste en ambitieuze collega’s om haar goeiambitie waar te maken!

Daarom organiseert Inkopenvoor op 7 juni 2018 van 16:00u tot 19:00u een Meet&Greet in de Boterwaag in Den Haag (Grote Markt 8A). De Meet&Greet is bedoeld om afstudeerders en studenten kennis te laten maken met onze organisatie. Het is geen formele aangelegenheid, maar een informele borrel waarbij er kennis wordt gemaakt. Vorig jaar zijn er naar aanleiding van de Meet&Greet een aantal afstudeerders aan een baan gekomen (waaronder ook Denise van Vliet, contactpersoon van Inkopenvoor voor Facilitas), dus het is een kans om binnen te komen bij een onwijs leuk bedrijf!

Kom je ook gezellig borrelen? Er zijn geen gelikte en lange presentaties, maar informele gesprekken!

Meer informatie? Inkopenvoor.nl/meetandgreet

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.