Vacatures Introductieweek geopend!

Van 27 t/m 31 augustus 2018 wordt er weer een introductieweek georganiseerd voor de nieuwe studenten voor onze opleiding Facility Management aan De Haagse Hogeschool.

Introductiecommissie 2017/2018

Het organiseren van de introductieweek is onderdeel van de Studievereniging Facilitas. Wij, zes hardwerkende studenten van de introcommissie, zijn het hele jaar bezig om deze introductieweek op de achtergrond tot een groot succes te maken. Wij kunnen dit uiteraard niet alleen en hebben JOU nodig!

Vind jij het leuk om de nieuwe studenten van de opleiding Facility Management een week lang te begeleiden, een te gekke week mee te maken en veel nieuwe studenten te leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Helaas, de inschrijving voor medewerker van de introductieweek is gesloten.

Tot snel!