De inschrijving voor de studiereis van 18 mei t/m 22 mei 2018 is geopend VOL! We gaan er uiteraard een fantastische reis van maken! Na het succes van Berlijn, Glasgow, Milaan en afgelopen jaar Praag, gaan we dit jaar naar… Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Inderdaad, je moet even je topografie op de proef stellen, maar het beloofd een erg toffe bestemming te zijn!

Bedrijfsbezoeken, kroegentochten, feestjes, uitleg van de hints voor de bestemming op Facebook, maar vooral een hoop gezelligheid! Zien we je daar? (Of naja, eerst ergens op een Nederlands vliegveld)

Nog niet overtuigd? Hier een paar klikbare dingen om te zien hoe leuk het is:

 

Overtuigd? Het onderstaande formulier is een voorlopig aanmeldformulier, waar je ook een aanbetaling moet doen. Definitieve inschrijving en betaling zal op een later moment plaatsvinden. Daar zullen ook meer persoonlijke gegevens worden gevraagd, die nodig zijn voor de reis en de verblijfplaats. De definitieve prijs zal, afhankelijk van het definitieve programma, tussen de €275 en €300 liggen (incl. aanbetaling). Er zijn in totaal 40 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Er zijn in totaal 40 plekken beschikbaar, vol=vol. Helaas sluit het formulier niet automatisch als al deze plekken zijn vergeven. De eerste 40 aanmelders krijgen een plek, voor latere aanmelders bekijken wij destijds de mogelijkheden. Uiteraard krijg je als het echt vol is je geld terug.


Helaas, er zijn geen plekken meer beschikbaar, de inschrijving is gesloten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.