Wat onderscheid jou nu echt? Wie ben jij en wat wil je? Je staat aan het begin van de rest van je carrière en kan nog elke kant op. Maar hoe dan? Ben jij op zoek naar een bijbaan die niet alleen om geld verdienen draait, maar waar je ook een groot sociaal netwerk opbouwt, jouw (borrel)skills traint en tot nieuwe inzichten over jezelf komt en begeleiding en tools ontvangt waar jij je verdere carrière wat aan hebt? Dan zoek je The Hospitalitist.

Bij ons krijg jij de regie in handen en bepaal jij hoeveel je werkt, waar en wanneer. Via onze partners ga je aan de slag op het Binnenhof, in het Louwman Museum, in verschillende Hilton hotels, bij Tasty Comedy in Scheveningen en nog veel meer. In Utrecht en Amsterdam hebben wij ook een vestiging, waarbij je kan werken voor Rijks, de A’dam Toren, THIS IS HOLLAND, Afas Live en meer. Ook staan wij op alle Heineken festivals te shinen, denk aan Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air en Lowlands. Van barvrouw, tot gastheer, van festivals tot koninklijke diners, wij doen het allemaal.

Ga jij altijd tot het uiterste? Ben jij een gastvrijheidsdier in hart en nieren? Wil je samen met ons groeien? Meld je dan aan!

Aanmelden

The Hospitalitist vindt dat goede service alleen kan worden gerealiseerd met goede mensen. Daarom investeren ze veel aandacht in hun medewerkers. En daarom investeren ze in een relatie met EOS.

Interesse in deze bijbaan? Klik hier!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.