Ga ook (gratis) mee naar het FMN Connect XL Congres 2017!

Het FMN Connect XL Congres is hét congres voor FMN-leden en FM-studenten (hbo en master) waarbij ‘Ontmoeten, Verbinden en Inspireren’ centraal staan! Het evenement heeft een festivalachtige opzet: je luistert naar wie je wilt en wanneer je wilt. Dit geldt ook voor het netwerken en de pauzes. Op het podium staan steeds twee sprekers en je kunt via jouw headset luisteren naar kanaal 1 of 2 (spreker 1 of 2), net welke spreker jij wilt horen. Maar als je liever koffie gaat drinken of je wilt iemand ontmoeten dan bepaal je zelf het moment. Èn een van onze docenten, Jaap Kloos, zal spreken tijdens het congres!

Uiteenlopende onderwerpen

De onderwerpen van de sprekers zijn heel divers: van een relatie tot facility management of gewoon fun en leerzaam! Denk bijvoorbeeld aan ‘FM voor generatie Z’, ‘De Toekomststoel’, ‘Veiligheid awareness’, ‘Optimize buildings, powered by Data!’ of ‘Design Thinking’.

Contact tussen studenten en ervaren FM-professionals

FMN zorgt ervoor dat studenten en FM-professionals op een ludieke wijze aan elkaar gekoppeld worden. Het doel kan zijn netwerken, op zoek zijn naar een afstudeerplek of mede-professionals en studenten uit verschillende delen van het land ontmoeten en van elkaar leren.

Waar? Wanneer? Wat?

Locatie: Hogeschool InHolland
Adres: Wildenborch 6, 1112XB Diemen
Datum: woensdag 22 november 2017
Aanvangsttijd: 14:00 uur (inloop)
Aanvangsttijd: 14:30 uur (begin)
Eindtijd: 17:00 uur (uitloop)
Eindtijd: 18:00 uur (einde)
Dresscode: Casual kleding, jeans en sneakers!
Vragen? Afmelden? extern@svfacilitas.com

Klik op de ‘producttitel’ hieronder voor meer info, of ‘koop’ direct je ticket!

[ecwid_product id=”94418858″ display=”picture title price options qty addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”0″ center_align=”0″]