Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen (hopen we): het nieuwe bestuur was druk opzoek naar nieuwe kandidaten voor de commissies. Met posters, berichten op de site en Facebook, bezoeken aan alle eerstejaars klassen, actieve promotie en dit jaar voor het eerst via narrowcasting op de beeldschermen op het FM-terras. Je kon er bijna niet omheen.

Inmiddels is de aanmelding gesloten en gaat het bestuur de kandidaten evalueren. Leden konden zich eenvoudig aanmelden, zonder al een motivatie of CV mee te sturen. Zo hebben wij geprobeerd de drempel van het aanmelden te verlagen. En met succes: dit collegejaar hebben we een record aantal aanmeldingen binnen gekregen, waarvoor dank!

Het bestuur zal de komende tijd uitgebreid aan de slag gaan om de aanmeldingen te behandelen en met iedereen in gesprek te gaan. Dit zal snel gebeuren, want wij willen de nieuwe commissies al presenteren tijdens de eerste Algemene Leden Vergadering (ALV) van dit collegejaar! De ALV zal trouwens plaatsvinden op 12 oktober, vooraf aan het After-Intro feest, maar daarover later meer.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.