Met trots kijken we terug op een succesvolle introweek voor de eerstejaars studenten FM, die deze keer volledig(!) door Facilitas werd georganiseerd. Sinds de oprichting van Facilitas in 2014 zijn we al nauw betrokken geweest bij de introductieweken van de opleiding, maar dit jaar lag de complete organisatie volledig in onze handen.

Hiervoor is de introductiecommissie (bestaande uit Raymond Depoorter, Esmee Dekker, Mark van der Bel, Lisa Sprenkels en Mirjama Ossaili) een jaar lang bezig geweest, om de week èn het kamp tot in de puntjes te verzorgen. Na de kennismakingsspellen, zoektocht door de school en vossenjacht door Den Haag, zijn we van woensdag t/m vrijdag naar Beusink Recreatie geweest, waar allerlei sporten, spellen, activiteiten, feesten en uiteraard een bonte avond waren georganiseerd door de commissie.

De introweek werd mede mogelijk gemaakt door: De Haagse Hogeschool, Facilicom en Studystore, waarvoor veel dank!

Foto’s & Video’s

Onze enige echte huisfotografen Rosanna Meeder & Esmée Woudsma waren de hele week aanwezig, zodat iedereen weer met leuke herinneringen terug kan kijken! De foto’s van alle dagen zijn te vinden op de Facebookpagina van IntroweekFM 2017:

Ook is er een heuze aftermovie gemaakt! De fragmenten hieruit zijn ook (los) beschikbaar: klik hier.

After-Introfeest

Succes moeten we vieren. Daarom organiseren we op donderdag 12 oktober het ‘After-Introfeest’! Het is niet voor niets op (Throwback) Thursday: het feest zal volledig in het teken staan van de introweek en dus is het thema wederom Harry Potter! Deze keer niet alleen met de eerste jaars, maar met alle studenten van onze opleiding. Zet jezelf alvast op AANWEZIG via Facebook en ontvang de details zodra ze bekend zijn. De kaartverkoop zal binnenkort starten, houd hiervoor ook Facebook of onze webshop in de gaten.

1ste Maandelijkse Borrel

Alsof het feest nog niet genoeg is; vieren we ook dat het schooljaar weer begonnen is! Dat betekent dat het tijd wordt voor de eerste maandelijkse borrel van het jaar, op 28 september! En om het jaar goed te beginnen gaan we lekker borrelen in Siezo (tegenover/onder de HHS). Van drie tot 4 is het Happy Hour dus wees er op tijd bij! Na de vakantie heeft iedereen natuurlijk weer veel verhalen om aan elkaar te vertellen. Dus kom gezellig een borrel drinken en klets lekker bij met je studiegenoten! Ook hiervoor hebben we een mooi Facebookevent, dus zet jezelf aanwezig!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.