Hoever ga je als Facility Manager in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, zelfs als dat betekent dat het menselijk contact langzaam verdwijnt? Waar ligt de scheidslijn tussen technologie en de menselijke kant van dienstverlening? Tijdens de bijeenkomst ‘High Tech Human Touch’ gaan we hier met elkaar over in discussie en op zoek naar oplossingen.

Studievereniging Facilitas organiseert een bijeenkomst waarin technologie en mensenlijk contact aan elkaar worden gespiegeld om te onderzoeken waar de mogelijkheden, maar ook de beperkingen liggen. Verschillende sprekers zullen deze ontwikkeling vanuit hun visie behandelen en bespreken.

Voor onze leden is het event gratis, voor niet-leden kost het 10 euro. Hiermee heb je toegang tot het event en de faciliteiten op de locatie. Tevens wordt er voor eten- en drinken gezorgd. Hierover informeren we je later verder. Het geld voor het entreeticket kun je overmaken op NL47RABO0184192412. Je bent pas definitief aangemeld indien wij het geld voor het entreeticket hebben ontvangen.

Zet jezelf op aanwezig voor het evenement, zodat je op de hoogte blijft rondom de ontwikkelingen van het event en vul het formulier in om je aan te melden. De link naar het formulier is: https://docs.google.com/a/svfacilitas.com/forms/d/e/1FAIpQLSctWIrBTRTOGLpesX4TaNlGO3uNXF-ZVjTLwDpciJ-und10TQ/viewform

Mocht je nog vragen hebben over het event, dan kunt u uw vragen stellen door te e-mailen naar info@svfacilitas.com met als onderwerp bijeenkomst high tech human touch. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo snel mogelijk.

Hopelijk zien we jou op 21 juni!


Wanneer? Woensdag 21 juni, 15:00-18:30u

Waar? De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat, 4 Den Haag


Meld je ook aan voor ons Facebook Event! https://www.facebook.com/events/844596045703799

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.