Enige tijd geleden hebben jullie allemaal een e-mail ontvangen over het aanschaffen van jouw lidmaatschap voor dit studiejaar 2016-2017 via onze vernieuwde website. Uit verschillende gaten en hoeken kwamen berichten bij ons binnen dat er verwarring is over het aanschaffen van het lidmaatschap: via de website, met de i-DEAL betaling of de automatischa incassso.

Velen van jullie denken waarschijnlijk: ‘Waarom zou ik mijn lidmaatschap aanschaffen via de website, als het toch binnenkort geïncasseerd wordt’.

Graag willen wij jullie uitleggen waarom het voor ons van belang is dat je jouw lidmaatschap wel aanschaft via de website.

Oude manier van incasseren

De voorgaande jaren incasseerde Facilitas doormiddel van een automatische incasso. Als lid vul je een machtigingsformulier in en wij schrijven geld af van jouw rekening.

Echter lopen wij al een aantal jaren tegen een problemen aan: de formulieren zijn met de hand ingevuld en sommige handschriften zijn lastig te ontcijferen.
Daarnaast kost het ons aan de achterkant een hoop werk om alle formulieren in te scannen, over te typen en op te slaan. Aangezien dit proces veel stappen bevat, kwam het weleens voor dat er formulieren kwijt raakte of dat gegevens niet goed werden overgetypt.

Dit is niet professoneel en gastvrij en daarom hebben wij onderzoek gedaan naar methodes ter vervanging van het machtigingsformulier. Na lang onderzoek hebben wij de oplossing gevonden: een nieuw betaalsysteem dat geïntegreerd is in onze website.

Nieuwe manier van incasseren

Vanaf dit studiejaar willen wij afstappen van de machtigingsformulieren en overstappen naar digitale incassatie. Dit jaar is een overgangsfase, waarbij alleen nog I-DEAL betalingen mogelijk zijn.

Hierdoor hoef je als lid slechts eenmalig al jouw gegevens in te vullen en je lidmaatschap aan te schaffen en dan hebben wij direct al jouw gegevens, zonder fouten en digitaal geregistreerd. Vervolgens kan je al onze producten online aanschaffen.

‘Ik wacht wel op de incassatie’

Voor dit jaar bestaat er nog de mogelijkheid om te wachten op de incassatie, echter scheelt het je dan geen extra werk. Wij vragen alle leden die wachten op de automatische incasso, zich als nog te registeren op onze website na incassatie. Je moet je als lid dus sowieso registeren op de website, want al onze verkopen verlopen ook via de website. Maak het jezelf en ons dus gemakkelijk en schaf jouw lidmaatschap online aan.

Extra korting indien je jouw lidmaatschap aanschaft via de website

Als jij je lidmaatschap koopt via de website, ontvang jij nu een extra korting: je ontvangt een kortingscode die je 2 keer kan gebruiken op alle producten op onze website ter waarde van 5 euro. Je ontvangt deze code via de e-mail, zodra jouw betaling van het lidmaatschap binnen is. De leden die al betaald hebben, krijgen natuurlijk ook deze korting. Tevens ontvangen de eerste 100 leden een gratis Knaek kaart: een kaart voor studenten waarmee je korting krijgt op koffie, broodjes, kleding en nog veel meer!

Je lidmaatschap kan je online aanschaffen door hier te klikken