Enige tijd geleden heb je van ons een e-mail gehad over het aanschaffen van jouw lidmaatschap voor dit studiejaar. Ondanks dat het studiejaar al even bezig is, willen we je vragen om jouw lidmaatschap nu via de website aan te schaffen.  Zo hebben wij direct al jouw gegevens digitaal en kunnen er geen misverstanden meer ontstaan. Dit geldt voor zowel nieuwe leden als onze trouwe achterban.

Ik hoor je denken, hoe werkte aanschaffen ookal weer? Hier vind je de uitleg over het aanschaffen van het lidmaatschap.

Dus ben jij al jaren lid van onze vereniging door de automatische incasso of wil je dit jaar lid worden, schaf dan nu jouw lidmaatschap aan.
Indien je jouw lidmaatschap niet aanschaft via de website, wordt jouw lidmaatschapsgeld alsnog geïncasseerd via de automatische incasse eind februari.

Naast jouw lidmaatschap kan jij ook je kaartjes, je lidmaatschap, je FaciliTas, je FaciliVest en nog veel meer online bij ons bestellen en direct betalen met iDEAL. We gaan langzaam de artikelen op de website uitbreiden, dus hou onze Facebook pagina goed in de gaten.