Voor een aantal van jullie ligt de FM Introweek nog vers in het geheugen en voor de rest is de introweek alweer een jaar of langer geleden. Om deze herinneringen op te halen zal er een After Intro worden georganiseerd!

Op donderdag 13 oktober gaat het dak eraf want de FM’ers zullen zich in Duitse sferen betreden. Het AFTER INTRO OKTOBERFEST zal in thema staan van de welbekende Duitse oktoberfesten dus vergeet je Lederhose, tiroler jurkje en bierpul niet zodat we kunnen knallen!

De eerstejaars kunnen een kaartje halen bij de TSMP’ers van de klas en de 2e jaars of hoger kunnen een kaartje krijgen bij de Ambassadeurs: Jonne Tuijn, Raymond Depoorter, Leonie Hoogenboom, Priscilla Hagers, Wouter Kirpensteijn, Ben de Vries, Frederieke Creemers, Sanne Meijers en Rick de Boer

Kaartjes voor Facilitas leden zijn 5 euro en voor niet-leden 7,50. Om 21:00 uur wordt het feest afgetrapt op de Haagsche Studenten Vereniging. Vergeet geen kaartje te kopen want dit oktoberfest wil je NIET missen!!!!

Locatie:
Haagsche Studenten Vereniging
Burgemeester van Karnebeeklaan 3
Tijd: 21:00 – 02:30