TOPdesk heeft aangegeven dat zij van mening zijn dat wij niet super netjes gekleed hoeven te komen. Omdat zij dit nadrukkelijk hebben aangegeven passen wij daarom de dress code aan. De nieuwe dresscode is: Business Casual.
Dus kom wel netjes, geen broeken met gaten en oude sneakers, maar in een volledig pak of een jurkje met hoge hakken is niet nodig.

Wij willen het bedrijfsbezoek op tijd laten beginnen dus zorg dat je uiterlijk 12.50 uur voor de ingang van het gebouw staat, Martinus Nijhofflaan 2 Delft. Het programma begint 13.00 uur.

LET OP!! Normaal gesproken is het mogelijk om vanuit Den Haag met tram 1 naar Delft te reizen. Echter, door werkzaamheden is dit niet mogelijk. Er rijden wel bussen. Plan je reis dus goed van tevoren zodat je op tijd komt! Als halte kan je het beste Bus/Tramhalte Hovenpassage, Delft aanhouden. Dan is het nog maar 3 minuten lopen naar TOPdesk. De bussen rijden ook vanaf Station Delft.

Wij hebben er erg veel zin in, wij hopen jullie ook! Tot vrijdag!

Als je vragen hebt kan je contact opnemen met ons via: studie@svfacilitas.com

Met vriendelijke groet,

de Studiecommissie