Help ook mee, geef de Foodbox z’n laatste boost!

Sinds dit jaar staat er vanuit de Voedselbank Haaglanden een zogenaamde Foodbox in het Atrium. Het is de bedoeling dat elk jaar een andere studie de taak op zich neemt om de Foodbox te beheren (producten tellen en inzamelen). Dit jaar is dat Facility Management geweest. Het hele jaar door konden houdbare producten gedoneerd worden in de Foodbox. Deze producten werden elke week opgehaald door de Voedselbank. Om nog meer producten op te halen, hebben wij als studenten van Facility Management de Doneer Donderdagen georganiseerd. Elke donderdag van 12:00 tot 14:00 uur stonden wij in het Atrium met al vooraf ingekochte producten, die voor €1,- gekocht en gedoneerd konden worden.

1005-MB-fm-foodboxteam-voedselbank

Door jullie hulp heeft dit inititatief bijna 3.000 producten opgeleverd en daarmee veel huishoudens geholpen!

Nu het schooljaar bijna om is, willen we nog één keer laten zien wat wij als Haagse Hogeschool kunnen betekenen voor Den Haag.

Daarom organiseert de Foodboxcommissie de DOLLE DWAZE DONEER DAGEN op 7, 8 en 9 juni 2016. (klik voor het evenement)

Kijk nog één keer goed in je voorraadkast, neem een aantal producten mee en doneer deze aan de foodbox!

Daarnaast zullen er op de genoemde dagen mensen staan die producten verkopen voor 1 euro, welke je kan doneren in de Foodbox. Zij zullen er staan van 12 tot 14 uur. Pinnen is mogelijk!

Laten we nog een grote knal geven aan de Foodbox zodat dit jaar goed wordt afgesloten!

Alvast bedankt en tot dan!

Zie ook:

http://haaglanden.voedselbankennederland.nl/nl/nieuws/71/nieuws/haagse-hogeschool-wil-duizenden-voedselproducten-inzamelen.html

http://link.hhs.nl/nieuws?p_itm_id=100383