TICKETS VOOR HET KERSTGALA 2017 zijn buiten onze website te vinden. Klik hier! Geen account om af te kunnen rekenen (met iDEAL) vereist!

Facilivest

00005

Facilivest 00005

Nog nooit had je het zo warm, terwijl je zo cool bent! Het Facilivest is de trots van onze merchandise en is exclusief bij Studievereniging Facilitas verkrijgbaar!

Tijdens onze evenementen (of op afspraak) kan je een vest komen passen. Dit raden wij dan ook zeker aan om even te doen.

Let op! De prijs kan lager worden! Wij passen onze verkoopprijs (achteraf, na bestelling) aan op de inkoopprijs (na het sluiten van de bestelperiode). Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt.

Hoe bepalen jullie de uiteindelijke prijs?

Hoe meer mensen een vest bestellen, hoe meer korting wij ontvangen wanneer wij de vesten inkopen. De vesten worden dan ook pas na de 'bestelperiode' ingekocht. Je betaalt nu bij jouw bestelling €25, dit is de maximale prijs. Als er boven verwachting wordt besteld, zal onze inkoopprijs afnemen en zorgen we dat jij dit deel van je geld terug krijgt. De minimale inkoop- en verkoopprijs is €20, dus je kan maximaal €5 terugkrijgen.

Wanneer kan ik mijn vest ophalen?

Zodra de bestelperiode sluit, gaan wij de vesten dus inkopen. Dan (pas) weten wij wanneer wij de vesten binnenkrijgen, en wanneer jij deze dus kan ophalen. Wij zullen contact met jou opnemen.

Waar of hoe kan ik mijn vest ophalen?

Wij zullen ophaalmomenten inplannen, waarbij je in het FM landschap of op het FM terras jouw vest bij ons kan ophalen. Komen deze momenten je niet uit, dan kan je ook nog zelf een ophaal afspraak inplannen door contact met ons op te nemen.

Kunnen jullie het vest ook naar mij opsturen?

Nee. Gelukkig is het ophalen heel eenvoudig en flexibel.

Als ik van gedachte verander, kan ik dan annuleren?

Ja, mits je dit binnen 14 dagen na jouw bestelling doet en het product nog in oorspronkelijke staat verkeerd. Bij gebreken aan het product zijn hier uiteraard uitzonderingen voor. Meer informatie over retourneren en annuleren kan je vinden in onze algemene voorwaarden.

€25 In stock
Maat (valt iets groter uit)
Kleur Donkerblauw, wit/grijs logo, grijze accenten (0)
Facilivest Facilivest Facilivest Facilivest