Frederieke Creemers

Over Frederieke Creemers

Voorzitter 2017-2018

Erelid sinds 2019

Als je over Facilitas praat zal het niet gauw gebeuren dat de naam Frederieke niet voorbij komt. Frederieke heeft zich bijna nog eerder ingeschreven voor Facilitas, dan voor de opleiding zelf. Door de jaren heen heeft zij deelgenomen aan verschillende commissies en heeft twee bestuursjaren volbracht. In die jaren heeft zij zich te allen tijde 100% ingezet voor Facilitas. Weinig studenten hebben zo’n groot hart voor Facilitas als zij. Het aantrekken van nieuwe leden is altijd haar speerpunt geweest. Mede met andere (actieve) leden vormt zij de harde kern van Facilitas en dat is iets om trots op te zijn. Loslaten is dan ook niet haar ding, maar dat resulteert zich in een steun voor het hele bestuur. Toch is ze nu hard aan het werk om met een mooi cijfer af te studeren. Om haar te bedanken voor al het verrichte werk, willen wij haar graag benoemen tot erelid.

Bestuurslid 2016-2018

Hallo! Mijn naam is Frederieke Creemers en ik zit op dit moment in het 5e jaar van Facility Management op de Haagse Hogeschool. Studievereniging Facilitas ging in mijn eerste jaar van start en hier ben ik meteen actief bij betrokken geweest. Zo heb ik in mijn eerste en tweede jaar in de Redactiecommissie gezeten. In mijn tweede jaar heb ik ook deel uitgemaakt van de Instroomcommissie. Daarna ging ik het bestuur in; eerst als Commissaris Intern en vervolgens in mijn vierde jaar als Voorzitter. Omdat ik Facilitas nog niet kan loslaten, zit ik nu weer in de Redactiecommissie waar ik van plan ben ook achter de schermen veel te betekenen.
Actief zijn binnen een vereniging is een hele uitdaging, maar zeker eentje waarvan je veel leert. Samenwerken om met een groep iets moois neer te zetten. Presenteren om iedereen op de hoogte te stellen, of om bijvoorbeeld te bedanken. Plannen en organiseren om ervoor te zorgen dat er op tijd iets moois staat. Feedback geven en nemen om te gaan voor groei. Daarnaast heb ik door Facilitas onwijs gave mensen ontmoet en heb ik veel energie kunnen halen uit mijn studie. Dit alles en nog meer neem ik mee naar de toekomst.

Overige functies