Studiereiscommissie 15-16

De studiereiscommissie organiseert jaarlijks een studiereis naar de stad waar dat jaar het EFMC (Europees Facility Management Congres) plaatsvindt. Dit jaar vindt het EFMC plaats in Milaan!

Helaas kunnen wij dit jaar geen bezoekje brengen aan het EFMC, zoals voorheen gedaan is. Dit doordat het tegelijk valt met onze tentamens. Maar wees niet getreurd, dit is voor ons als studiereiscommissie een extra boost om zo veel mogelijk leuke, gezellige en ook leerzame activiteiten te organiseren. Zo zullen wij onder andere de stad gaan verkennen en uitgaan in de leukste cafés en kroegen van Milaan.

Verder zijn er 2 leuke bedrijfsbezoeken voor jullie geplant. Het eerste bedrijfsbezoek vindt plaats bij IBM. Dit is het bedrijf van de allereerste computer. Hier zullen wij een uitleg krijgen over hun FMIS-systeem.

Ook gaan wij naar Milano Congressi, dit is hét grootste congrescentrum van Europa. Hier zullen wij een facilitaire rondleiding krijgen. Milano Congressi gaat ons aan de hand van een rondleiding vertellen hoe zij grote evenementen organiseren.

De studiereis zal plaatsvinden van 25-29 mei 2016.

Dit allemaal vraagt natuurlijk een hoop maar leuk werk, dit werk wordt allemaal gedaan door de zogenoemde studiereiscommissie. Er ligt een hoge druk op onze schouders, aangezien de vorige twee studiereizen een groot succes waren. Maar wij gaan ons uiterste best doen om ook van deze studiereis iets onvergetelijks te maken!

Wij zijn Bob de waard, Dané Bakker, Fleur Wolters, Sanne Meijers en Tamara Wijsman. Wij hebben er super veel zin in!

Heb jij vragen, tips of ideeën? Stuur een e-mail naar studiereis@svfacilitas.com.

Wil jij volgend jaar de studiereis organiseren namens Facilitas, wil je jouw cv uitbreiden en hard aan de slag? Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar intern@svfacilitas.com en maak actief deel uit van Facilitas!

Actieve leden

Jari Krawczyk

Penningmeester Bestuur 17-18

Hallo! Mijn naam is Jari Krawczyk. Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding Facility Management. Bij aanvang van de opleiding voelde ik al snel dat dit voor mij de juiste plek is. Ik ben gaan helpen met open dagen en als snel kruiste Facilitas mijn pad. Ik ben begonnen in de studiecommissie, […]

Tamara Wijsman

Commissaris Intern Bestuur 2017-2018

Erelid sinds 2019 Tamara is erelid sinds oktober 2019. Tamara is officieel ingestemd als erelid op de Algemene Leden vergadering, onder andere door haar uitzonderlijke inzet als Commissaris Intern 2017-2018, de studiereis- en evenementencommissie. Bestuursfunctie 2017-2018 Hoi! Ik ben Tamara. Ik zit nu ondertussen alweer in mijn vierde jaar van de onze opleiding. Vanaf mijn […]