Studiecommissie 15-16

De studie commissie is een ondersteuning voor leden van Facilitas. De commissie houdt zich voornamelijk bezig met het verzorgen van bijlessen voor lastige vakken en het organiseren van bedrijfsbezoeken.

De organisatie van deze activiteiten ligt bij de actieve leden van de commissie. Binnen de commissie zijn taken verdeeld en is ieder lid verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Voorbeelden van taken zijn penningmeester, voorzitter, contactpersoon voor bedrijfsbezoeken, het geven van bijlessen en het verwerken van notulen.

Het organiseren van bedrijfsbezoeken is een uitdaging en vraagt goede communicatieve vaardigheden maar is ook een mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Bedrijfsbezoeken zorgen voor een kijk in het werkveld en maken het geleerde zichtbaar in de praktijk. Door middel van rondleidingen in het gebouw en toelichting van enthousiaste medewerkers zorgt dit voor een leuke ervaring.

Het geven van bijlessen is niet altijd even gemakkelijk als het lijkt. Het is de kunst om op zo een manier duidelijk te verwoorden wat er wordt bedoelt, dat dit voor iedereen helder is. De meeste problemen worden ervaren met bedrijfseconomische en kosten vakken. Het geven van bijlessen is niet alleen functioneel, maar ook leuk om je netwerk binnen de opleiding te verbreden en je in te zetten voor andere studenten die je daar erg dankbaar voor zullen zijn!

De studie commissie komt eens in de maand bij elkaar om de stand van zaken met elkaar te bespreken en te brainstormen over nieuwe activiteiten.

De studiecommissie bestaat uit 6 leden. De voorzitter is Marleen de Wildt, daarnaast zijn Suzanne Vooys, Vera Peek, Marlène Straathof, Jari Krawczyk en Jeroen van Duijvenvoorde het team wat Marleen helpt met de uitvoering van alle bijlessen en het organiseren van de bedrijfsbezoeken.

Heb jij vragen, tips of ideeën? Stuur een e-mail naar studie@svfacilitas.com.

Wil jij helpen bij het organiseren van bedrijfsbezoeken en bijlessen voor Facilitas, wil je jouw cv uitbreiden en hard aan de slag? Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar intern@svfacilitas.com en maak actief deel uit van Facilitas!

Actieve leden

Marleen de Wildt

Voorzitter studiecommissie

Hoi allemaal! Mijn naam is Marleen de Wildt en ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie Facility Management. Dit schooljaar ben ik Voorzitter van de Studiecommissie. Dit houdt in dat ik de opgestelde planning bewaak over de activiteiten die wij doen gedurende het schooljaar. Onze commissie komt wekelijks samen om de voortgang […]

Marlène Straathof

Lid studiecommissie

Ik ben Marlène Straathof en zit sinds schooljaar 2015-2016 bij de studiecommissie van Facilitas! Samen met andere commissieleden organiseer ik de bedrijfsbezoeken en zorg ik voor de presentjes. Dit is erg leerzaam en leuk om te doen. Verder ben ik ook de penningmeester van de studiecommissie. In mijn vrije tijd doe ik aan atletiek en […]