Redactiecommissie 15-16

Hi! Wij zijn de redactie-PR commissie. Wij verzorgen alle PR(posters, kaartjes, flyers etc.) en maken het jaarboek voor studievereniging Facilitas: van het opstellen van de teksten en het thema tot het verzamelen en bewerken van foto's. Wij zijn als het ware de journalisten van Facilitas.

Dit jaar bestaat de commissie uit voorzitter Frederieke Creemers en Thomas Boshuijzen. Zij zijn samen druk bezig met het maken van de prachtige posters en het jaarboek!

Heb jij vragen, tips of ideeën? Stuur een e-mail naar redactie@svfacilitas.com.

Vind jij het leuk om stukjes te schrijven, een jaarboek te maken of foto's te maken en wil je jouw cv uitbreiden en hard aan de slag? Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar intern@svfacilitas.com en maak actief deel uit van Facilitas!

Actieve leden

Frederieke Creemers

Voorzitter 2017-2018

Hallo! Mijn naam is Frederieke Creemers en ik zit op dit moment in het 5e jaar van Facility Management op de Haagse Hogeschool. Studievereniging Facilitas ging in mijn eerste jaar van start en hier ben ik meteen actief bij betrokken geweest. Zo heb ik in mijn eerste en tweede jaar in de Redactiecommissie gezeten. In mijn tweede […]