Evenementencommissie 2015-2016

Hallo! Wij zijn de evenementencommissie van studievereniging Facilitas. Onze commissie organiseert alle feesten, partijen en borrels. Denk aan het Kerstgala of het eindfeest. Hiervoor regelen wij alles wat er mee te maken heeft, zoals de locaties, thema’s, consumpties, aankleding, enzovoort. Daarnaast organiseren wij in het tweede halfjaar ook nog een aantal activiteiten.

De evenementencommissie staat voor gezelligheid. Wij willen graag met onze evenementen de studenten van Facility Management dichter bij elkaar brengen, ervaringen uitwisselen, lesbesprekingen of gewoon gezellig een borrel met elkaar doen. Wij doen dit met veel enthousiasme en willen dit graag doormiddel van feesten en borrels bij jullie overbrengen.

De evenementencommissie bestaat uit 6 personen. De voorzitter is Priscilla Hagers, daarnaast zijn Lisa Sprenkels, Naomi Griep, Sylvana van Rijs, Ben de Vries en Wouter Kirpensteijn het wonderteam dat de evenementencommissie dit jaar ondersteunt.

Heb jij vragen, tips of ideeën? Stuur een e-mail naar event@svfacilitas.com.

Wil jij helpen bij het organiseren van evenementen voor Facilitas, wil je jouw cv uitbreiden en hard aan de slag? Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar intern@svfacilitas.com en maak actief deel uit van Facilitas!