Het is weer zover! Ook jij kan je weer opgeven om te helpen bij de leukste week van het jaar. Van maandag 30 augustus tot en met 3 september 2021 vindt de introductieweek voor de toekomstige Facility Management studenten plaats.

Lijkt het jou leuk om de nieuwe studenten een week lang te begeleiden in leuke activiteiten, elkaar beter te leren kennen en een fantastische week te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De introductieweek staat bekend om 2 dagen op school en 3 dagen extern, maar vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het nog niet zeker of dit op deze manier door mag gaan. Achter de schermen zijn wij hard bezig om dit toch te kunnen verwezenlijken, maar de kans bestaat dat de introductieweek volledig plaats zal vinden op De Haagse Hogeschool. Echter is dit geen reden voor een minder leuke introductieweek want we gaan er met zijn allen nog steeds een groot feest van maken!

Je kunt je opgeven als algemeen medewerker, hulpmentor of studentmentor! Klik op de links hieronder om de vacatures te bekijken:

Ben jij enthousiast geworden door deze vacatures? Stuur je CV, en motivatiebrief in naar introductie@svfacilitas.com en dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Inschrijvingen kan tot en met 30 april 2021 en het kennismakingsgesprek zal plaatsvinden in de week van 10 t/m 14 mei 2021, dus wees er snel bij!