Aankomend studiejaar, 2017-2018, wordt de introductieweek georganiseerd door studievereniging Facilitas. Om de nieuwe studenten voor de opleiding Facility Management voor te bereiden, wordt er ook dit studiejaar een introductieweek georganiseerd. De introductieweek bestaat, net als vorig jaar, uit twee dagen op De Haagse Hogeschool en drie dagen op een externe locatie.
Aankomend studiejaar zal naast het thema, ook het vakgebied Facility Management aan bod komen. Dit wordt gedaan om de nieuwe studenten alvast kennis te laten maken met het vakgebied. Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij jou nodig!

Functieomschrijving

De studentmentoren zullen zich gedurende het eerste half jaar bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Jouw klas enthousiasmeren voor een te gekke introductieweek;
  • Het begeleiden en ondersteunen van studenten gedurende introductieweek;
  • Het begeleiden en ondersteunen van studenten gedurende het eerste half jaar, tijdens de PO-lessen;
  • De SLB’er ondersteunen gedurende het eerste half jaar;
  • Studenten informeren gedurende het eerste half jaar over verschillende activiteiten;

Je ontvangt 3 ASA punten, goed voor 84 uur nevi activiteiten.

Verwachting vanuit de introductiecommissie

Gedurende de introductieweek is de student bereid om een vrije week op te geven om de introductiecommissie te ondersteunen bij een te gekke introductieweek. Daarnaast verwachten wij dat de student zich professioneel gedraagt tijdens zijn/haar diensten. De student toont interesse en respect, naar zowel de hulpmentoren als naar de rest van de teamleden, om zo de introductieweek onvergetelijk te kunnen maken. Daarbij is de student geïnteresseerd in zichzelf ontwikkelen tot een begeleider/coach gedurende het eerste half jaar, waarbij verschillende activiteiten plaats zullen vinden om zo de nieuwe studenten te ondersteunen.

Verwachting van de introductiecommissie

Vooraf aan de introductieweek zullen wij ieder teamlid op de hoogte brengen van zijn/haar taken binnen de introductieweek. Hierbij zullen wij ervoor zorgen dat er een draaiboek is voor ieder teamlid en zal de communicatie via één persoon gaan. Gedurende de introductieweek zal je een begeleidende functie bekleden om kennis te krijgen van hoe je een groep studenten begeleidt en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Naast het begeleiden van de studenten, zal je ook betrokken worden bij de activiteiten en andere onderdelen van de introductieweek.  De slaapplekken en de maaltijden zijn gratis en hier zullen dus geen kosten aan verbonden worden.

Contact

Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd in de functie als algemeen medewerker?
Mail dan jouw motivatiebrief en jouw CV naar introductie@svfacilitas.com en dan zien wij jou graag bij één van onze gesprekken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.