Wil jij mensen van je opleiding leren kennen? Naast mensen uit je klas ook mensen uit andere leerjaren? Je CV een boost geven en daardoor je kans op een stage en latere baan vergroten? Je FM-netwerk uitbreiden en ervaring opdoen met het organiseren en samenwerken? Wordt dan lid van één van onze commissies!

Facilitas biedt de mogelijkheid aan haar leden om actief lid te worden van de vereniging. Nog geen lid? Vul bijgevoegd inschrijf- en machtigingsformulier in en lever dit in in ons postvakje (rechtsonder bij het docentenlandschap) of een ingescand exemplaar via de mail naar intern@svfacilitas.com

Verschillende commissies zorgen ervoor dat de borrels, studiereis, bijlessen, introweek en evenementen kunnen plaatsvinden. Onze actieve leden krijgen naast ervaring, een mooi CV, een leuke tijd en een breder FM netwerk, ook onder andere een studenten Kneak pas, exclusieve borrels voor actieve leden en een jaarboek.

Binnen Facilitas bestaan er 5 commissies, hieronder beschreven. De tijdsindicatie is verschillend per persoon, omdat het gaat om jouw eigen input. Lees ze allemaal even door en kijk welke commissie het beste bij jou past.

Evenementen / activiteiten commissie
Deze commissie organiseert alle Facilitas feesten, denk aan het kerst gala en het eindfeest, de partijen en de maandelijkse borrels. Activiteiten die zij organiseert zijn o.a. kroegentochten en pubquizen. Als lid van deze commissie ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de locatie, het thema, de promotie in samenwerking met de redactie commissie, het verloop en de evaluatie.
Competenties:
–          Organisatorisch vermogen
–          Enthousiast
–          Sociaal
–          Creativiteit
–          Initiatiefrijk
Tijdsindicatie: Gem. 2,5 uur per week

Redactie- en PR-commissie:
De redactie- en PR-commissie werkt het hele jaar toe naar het Facilitas jaarboek. Foto’s en verhalen van evenementen en gebeurtenissen worden verzameld. Deze leden zorgen ervoor dat de herinneringen van je studententijd worden vereeuwigd in het jaarboek. In deze commissie ontwerp jij de uitstraling van Facilitas richting onze leden en niet-leden. Naast het jaarboek zorgt de redactie- en PR-commissie voor de marketing van Facilitas. Denk aan flyers, posters en de schermen op het FM terras. In de commissie zien wij graag ook fotograaf die alle momenten vast kan leggen.
Competenties:
–          Creatief
–          Vindingrijk
–          Goed in de Nederlandse taal
–          Initiatiefrijk
Tijdsindicatie: Gem. 1 uur per week

Studiereis commissie:
Er is één commissie speciaal voor de jaarlijkse studiereis. De afgelopen jaren zijn wij met Facilitas naar Berlijn, Glasgow en Milaan geweest. Het is een leuke en educatieve reis en deze commissie regelt door het jaar heen o.a. de reis, het vervoer op locatie, het verblijf, de bedrijfsbezoeken, eventuele feesten en het programma. En dit jaar mogen jullie zelf bedenken waar we heen gaan!
Competenties:
–          Organisatorisch vermogen
–          Stressbestendig
–          Flexibel
–          Enthousiasmerend
Tijdsindicatie: Gem. 3 uur per week + de gehele studiereis

Studiecommissie:
De Studiecommissie houdt zich bezig met het vergroten van kennis over het facilitaire werkvlak. Het gaat hier om het geven van bijlessen en het organiseren van minimaal drie bedrijfsbezoeken. Je netwerk wordt enorm uitgebreid in deze commissie.
Competenties:
–          Communicatief vermogen
–          Geen podiumangst
–          Stressbestendig
–          Enthousiast
–          Organisatorisch vermogen
Tijdsindicatie: Gem. 2 tot 4 uur per week

Introcommissie:
De introductieweek wordt vanaf volgend schooljaar georganiseerd door Facilitas. De hiervoor opgestelde introcommissie zal deze week in zijn geheel verzorgen. Het hele jaar zijn zij bezig met voorbereidingen treffen. Zij regelen het verblijf, het vervoer, de catering, het thema en het programma. Zij houden contact met school en de externe partij. Ook selecteren zij de studentmentoren en algemeen medewerkers. De introweek is erg belangrijk voor de banden die ontstaan binnen en tussen de klassen. De introcommissieleden zorgen voor een geweldige week die de eerstejaars nooit zullen vergeten.
Competenties:
–          Enthousiast
–          Stressbestendig
–          Communicatief vermogen
–          Enthousiasmerend
–          Organisatorisch
–          Creatief
–          Initiatiefrijk
–          Flexibel
Tijdsindicatie:
Gem. 2 uur per week + de gehele introductieweek

Stuur een mail naar intern@svfacilitas.com met jouw keuze, tezamen met jouw CV en motivatie.

Hieronder een aantal tijden waarop wij graag een oriënterend commissie gesprek met jou hebben, laat je keuze hiervoor ook weten. De gesprekken zullen ongeveer 10 minuten duren.

  • Maandag 26 september vanaf 13:00 uur
  • Dinsdag 27 september vanaf 15:30 uur
  • Woensdag 28 september vanaf 13:00 uur
  • Donderdag 29 september vanaf 13:00 uur
  • Vrijdag 30 september de hele dag
  • Maandag 3 oktober vanaf 12:00 uur
  • Dinsdag 4 oktober vanaf 13:00 uur
  • Woensdag 5 oktober de hele dag
  • Donderdag 6 oktober vanaf 13:00 uur
  • Vrijdag 7 oktober de hele dag

Graag tot snel

Met vriendelijke groet,

Frederieke Creemers

Commissaris Intern 2016-2017

Studievereniging Facilitas